Sunday, 18 December 2011

flashback: 22-10-2011 "Iman's Day"

Kek ni dibeli khas utk iman. Sejak adam ada 'peel' dia laen macam sket, jeles lebih...mungkin dia rasa dah kurng disayangi. So iman diraikan spt 'birthday girl' (walaupon bkn tarikh lahir dia hari tu) supaya dia rasa disayangi mcm dulu2 sblm kelahiran adam. Melilau jugak keliling pekan Taiping nak mencari kedai kek melayu. At last jumpa satu berdepan The Store (tak la btl2 depan, ke kanan sket). Price okla 1/2 kg chocolate moist cake utk RM32. Yang pasti kek tu habis idokle terbazir (quot kata pak amin: bagi makcik ramlah sikit takot xabes)....hehe enjoy the moment!

ala-ala 'birthday iman' yg bkn tarikhnye

Sweet Bakery @ Taiping Town opposite to The Store

video


1 comment:

the Clan said...

Ha....camni la. Baguz..baguz...pasni semua org kene buat camnie.